Cabana Veverita este o experienta unica pentru turistii care isi doresc sa se relaxeze in aer curat de munte, sa experimenteze traditiile si cultura zonei, sa guste din bunatatile specifice ale zonei sau sa practice activitati sportive.  Deasemennea, pentru pasionatii de pescuit la Barajul Paltinu, se poate pescui pe partea dreapta a acestuia,  Lacul este foarte bun pentru pescuitul pestilor rapitori: biban, stiuca, clean. Cabana este situata la o distanta de aproximativ 130 km de Bucuresti, reprezinta o atracţie pentru turiştii care fug de agitaţia statiunilor din Valea Prahovei. Din centrul orasului Campina se urmeaza drumul spre Valea Doftanei conform indicatoarelor.  Dupa trecerea prin cheile Brebului si comuna Seciuri, urmeaza urcusul spre Barajul Paltinu si de aici in 7 km se ajunge la Cabana VEVERITA.
Cabana are o capacitate de 10 camere cu grup sanitar propriu si un nivel de confort de 3 stele, restaurant cu o capacitate de peste 60 locuri, crama, terasa, foisor, bar, spatii recreative si parcare. Fiecare camera va ofera confortul dorit, TV LCD, internet, balcon  iar in curtea se afla si un izvor cu apa de munte pentru relaxare. Cabana se adreseaza atat pasionatilor de pescuit dar si tinerilor si familiilor cu copii care apreciaza calitatile zonei montane. Special pentru cei mici exista un spatiu de joaca si se pot organiza excursii si drumetii montane, vizite la stane sau la muzee. Restaurantul serveste mancare traditionala cu produse specifice din zona (cascavea Valea Doftanei) precum si preparate pe baza de miere naturala de albine, iar in Crama se pot degusta atat vinuri fine cat si bauturi tipice romanesti. Putem asigura o organizare speciala in functie de dorintele clientilor pentru petreceri, onomastici, mese festive, conferinte, sesiuni de team-building, tabere de copii.
ADRESA:  VARIANTA NEGRAS, NR 826A, SAT  TRAISTENI ,VALEA DOFTANEI, JUD. PRAHOVA
LOCATIE: Valea Doftanei este o zona verde, linistita, perfecta pentru a lua o pauza departe de viata agitata a oraselor. Aflat la o altitudine de 600 m, Lacul Paltinu te surprinde datorita culorii sale turquoise si a barajului o constructie grandioasa inalta de 108 m si cu lungimea de 460 m.
PRET Cazare: 90Lei/noapte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu